http://www.korissos.gr/
***   11ος Κρισσος   ***
αγνας δρμου στην μμο

--- 2 Σεπτεμβρου 2023---  
 Home Page | Register | Photo Collection | Download | 12   
.::
,  06  2023

 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 1 SOS
 :: 
 ::  2013
 2 SOS
 :: -Results-2014
 :: 
 3 2015
 :: -Results
 4os 2016
 :: - 2016 (RESULTS)
 :: Spot video
 5os 2017
 ::  2017
 7 2019
 :: RESULTS 2019
 8
 :: 
 :: Results Sept 12 2020
 9
 10 2022
 :: results 2022
 11os
 :: 
 :: tv spot 11th Korissos 2023
 :: results 2023
 
 :: 
 :: 
 
   
    
 
 :: 

Xορηγο επικοινωνας

1.     Kissfm
2.     Corfupress
3.     Κερκυρακ Σπορ

4.     Start Channel

5. 
 

corfupress

CorfuPress.com  Ημερομηνα δημοσευσης: Τρτη, 28 Ιουλου 2015 21:30


Οτε μια, οτε δο αλλ 110 παραλες, ανμεσ τους και ο σσος στην Ντια Κρκυρα, μεταβιβζονται στο νο ΤΑΙΠΕΔ και μπανουν σε τροχι πλησης. Πως επατε; τι μας εχαν υποσχεθε τι σταμτησαν τα σχδια για δημοπρτηση;;;;


Το ρεπορτζ φιλοξενε η REAL News, χει αναπαραχθε απ πολλ site και δημοσιογραφικος οργανισμος και βασζεται σε γερμανικ δημοσιεματα που παρουσιζουν τα προς πληση ελληνικ περιουσιακ στοιχεα, με μφαση στις παραλες.

 

Προς πληση...
Οτε μα, οτε δο, αλλ 110 παραλες, ανμεσ τους ο Σμος στην Ελαφνησο, η Γιλοβα στην Πλο και πολλς ακμα εναι αυτς που περιλαμβνονται στην περιουσα του ΤΑΙΠΕΔ , η οποα μεταβιβζεται στο νο Ταμεο Ιδιωτικοποισεων και λογικ ξαναμπανουν σε τροχι πλησης, εκτς αν υπρξει διαφορετικ πολιτικ απφαση.
Αρκετο εναι αυτο που καλοβλπουν να προυν υπ την ιδιοκτησα τους μα απ τις πανμορφες παραλες της χρας μας και μλιστα δο γερμανικ δημοσιεματα, να στην Bild κι να στην Handelsblatt δωσαν τον τνο, παρουσιζοντας τα ελληνικ περιουσιακ στοιχεα προς πληση με μφαση στις παραλες.
Μλιστα η τρικα δη απ το 2011 εχε θσει θμα για παραχρηση της χρσης των ελληνικν παραλιν σε ιδιτες κτι που πρασε απ τη Βουλ με τους εφαρμοστικος νμους του δετερου Μνημονου.

 

110 παραλες
Ποιες εναι μως οι παραλες που γλυκοκοιτζουν οι ιδιτες για να βλουν χρι και να τις εκμεταλλευτον;
Σμφωνα με την Real News, πρτη και καλτερη εναι η παραλα του Σμου στην Ελαφνησο, εν ακολουθον η Γιλοβα στην Πλο, η Τσαμπκα στη Ρδο και ο δημοφιλς γιος Προκπιος στη Νξο.
Στη λστα του ΤΑΙΠΕΔ περιλαμβνονται επσης ο Γαλησσς της Σρου, αλλ και η μοναδικ προσβσιμη παραλα της Ηρακλεις.
Και φυσικ δεν σταματμε εδ, στο σφυρ σκφτονται να βγει η σσος στη Ντια Κρκυρα, και μα απ τις ομορφτερες παραλες της Κεφαλονις, το Τραπεζκι.
Προς... πληση εναι ακμα η παραλα Τσιλιβ της Ζακνθου, οι μεγαλτερες παραλες της Κυλλνης και η παραλα του Καλο Χωριο – στρου στο Λασθι.
πως αναφρει η εφημερδα, τα πρωτεα πντως κρατ η Χαλκιδικ με 14 παραλες προς πληση (γιος Μμας, Νος Μαρμαρς, Βουρβουρο, Κριαρτσι, Συκι, Κρυοποηγ, Ποσεδι, Μονοδντρι – Αζπικο, Καλαμτσι, Να Ηρακλει, Να Φκαια, Πρτο Κουφ, Χρυσ Αμμουδι, Να Καλλικρτεια, Ιερισσς) και ακολουθε ο νομς Ηλεας με οχτ παραλες (Νεοχρι, Λουτρ Κυλλνης, Βλακας, Κτω Σαμικ, Ζαχρω, Αλυκς Λεχαινν, Γαλατς και Αρκοδι Κυλλνης).
Επσης την τιμητικ της χει η Αργολδα με επτ παραλες (Θεμησσα, παραλα Κου, Καραθνας, Κανδλι, Σαμπριζα, Σαλαντ) και η Ρδος με πντε (Αφντου, Τσαμπκα, Κουκομια Λνδου, Αγα Αγαθ, Κλαθος).
Στις γνωστς παραλες που βρσκονται ακμα στη λστα εναι οι Αμμλοφοι της Καβλας, το Μαστιχρι της Κω, η Παλαιπολη στα Κθηρα, η Αλυκ και ο γιος Αρσνιος στη Νξο και η Χρυσ Αμμουδι στη Θσο.
Ουσιαστικ πρκειται για δημσια παραλιακ ακνητα που διαθτουν ακτογραμμ και τα οποα ετε καλπτουν λο το παραλιακ μτωπο, ετε μρος αυτος. Αυτ μπορε να οδηγσει σε τεμαχισμ παραλιν με κποια κομμτια να εναι ελεθερα και κποια λλα κλειστ.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ


Θα μας τρελνουν...


Τρα πως απ το δελτο τπου του Ιουνου των δο τοπικν βουλευτν του ΣΥΡΙΖΑ, που ανφεραν τις ενργεις τους για τον σσο και μλιστα ως κατακλεδα ανφεραν τι «ως αποτλεσμα των πισεων δθηκε την Τρτη 2/6/2015 ρητ εντολ για την ακρωση των δημοπρατσεων (του σσου) φτσαμε στο ξεπολημα, τι να σας πω;
Κατανο απολτως την σχημη συγκυρα, τη δειν θση της κυβρνησης και συνεπς και των βουλευτν της, αντιλαμβνομαι τι υπρχει να γενικ αλαλομ, μια αμηχανα και μια προσπθεια να δικαιολογσουν τα αδικαιολγητα.
Με δεδομνη μως την σκληρ κριτικ που εχαν υποστε οι προηγομενοι, οι οποοι για να εμαστε κι ειλικρινες δεν παρουσιστηκαν ποτ ως πολμιοι των ιδιωτικοποισεων, θα ταν το λιγτερο δικο (αν χι δημοσιογραφικ επιλψιμο) να μην επισημανθε η συνεχς παλινωδα της παροσας κυβρνησης, των νυν βουλευτν.
Γιατ μην μου πετε τι αν διαβσετε στο μλις πριν να μνα δελτο τπου των κερκυραων βουλευτν του ΣΥΡΙΖΑ τον επλογο «Η προσπθεια αυτ, εντσσεται στα πλασια της ξεκθαρης πολιτικς του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβρνησης για την "τακτοποηση" πολλν εκκρεμοττων, που συνειδητ ως τρα οι προηγομενες κυβερνσεις δεν θλησαν να δρομολογσουν. Εντσσεται στα πλασια των θσεων της Ριζοσπαστικς Αριστερς, για την αδιαπραγμτευτη προστασα του φυσικο μας πλοτου και του περιβλλοντος», δεν θα αναρωτηθετε τι εννοοσαν εντλει με την λξη «τακτοποηση»;
Και επειδ πολλ χουν γραφε και λεχθε, μια εναι η ουσα και να μην επανερχμαστε. ποιος συμφωνε με τα ξεπουλματα ψηφζει κι αναλγως. Τα υπλοιπα εναι προφσεις εν αμαρταις, υπ τη συνοδεα ψελλισμτων περ κομματικς πειθαρχας και του φοβερο επιχειρματος «και τι να κνουμε τρα, να ρξουμε την κυβρνηση της αριστερς;». Ωσν το ξεπολημα να εναι πιο επεπτο ταν κατοχυρνεται με «αριστερ» υπογραφ.
Και τελικ τι ακριβς προσφρει στην αριστερ αυτ η στση, θα σας γελσω και δεν το θλω....

 

 
 -


>>   ...
 
 :: photos 2014 
 ::  corfupress  

https://www.facebook.com/pg/Αμμλοφος-Ταβρνα-ammolofos-Taverna-234367393628752/posts/Συνδιοργνωση:


Σλλογος Ελλνων Ολυμπιονικν

ΔΟΠΑΠ

 

Με τη στριξη:


 
ΤΑΒΕΡΝΑ 

ΑΜΜΟΛΟΦΟΣ


 

Copyright 2002-2004 @Portal website - all rights reserved
@portal